Title

short description

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor sit amet lacus accumsan et viverra justo commodo.
Petre Inspirescu

Amenajările exterioare cu pavele din beton vibropresat oferă din ce în ce mai multe posibilități de alegere din punct de vedere al design-ului , gamei cromatice și funcționalității spațiului. Există, din fericire, modele premium versatile, care se adaptează perfect mai multor stiluri de arhitectură și preferințe ale clienților.
Unul dintre aceste modele este Umbra, produs de liderul național al pieței de profil, Elis Pavaje. Disponibil în trei dimensiuni diferite și în mai multe culori rafinate, pavajul Umbra se distinge prin suprafața modernă, perlată, așa numita “suprafață spălată”. Pentru a obține o amenajare futuristă, dar armonioasă, se pot combina mai multe tipuri de dimensiuni, în culori diferite.
Iată trei proiecte diferite ca funcționalitate și stil arhitectural, în care modelul Umbra conferă spațiilor rafinament, armonie și echilibru.

Curte cu piscină de lux – Umbra P4

O amenajare de lux, în linii clar conturate, cu accente mediteraneene și feminine, care emană dorință de aventură, bun gust și romantism. Proprietarii au ales pavelele Umbra P4, de mari dimensiuni, pentru a accentua senzația de spațiu larg, aerisit. Culoarea alb-crem amintește de nisipul de la malul mării atât din punct de vedere cromatic, cât și al texturii, creând un contrast puternic, proaspăt cu albastrul piscinei.
Proprietarii au decis să amenajeze acest colț de relaxare cu pavele Umbra deoarece suprafața lor specială este antiderapantă în condiții de umezeală, prin urmare oferă confort și siguranță sporită în utilizare.
Dimensiune pavea Umbra P4: 400 x 400 mm, grosime 60 mm.
Destinație: piscine, alei, terase, parcuri, acces auto.