Servicii de proiectare 3D
pentru suprafețe mai mari de 50 mp

Proiectare și vizualizare 3D

Ne străduim să oferim întotdeauna clienților noștri servicii complete, în funcție de nevoile lor. Deoarece momentul așezării fiecărui pavele la locul potrivit este precedat de un proces foarte lung, colegii noștri sunt mereu gata să vă ofere sfaturi la alegerea produsului, să vă ajute în procesul de planificare și nu în ultimul rând să execute conform așteptărilor.

Odată ce ați ales pavajul dorit, culorile potrivite și accesoriile necesare, suntem gata să începem procesul de proiectare. Randările executate prin tehnica de modelare 3D vă oferă o imagine exactă a modului în care va arăta noua alee de acces auto, cărarea pavată din grădină sau chiar o zonă industrială cu o suprafață mai mare. În același timp dispunerea de un plan 3D poate accelera și timpul de montare.

La fel ca în cazul spațiilor interioare, cu ajutorul programelor moderne de vizualizare 3D și spațiile exterioare, cum ar fi curțile, grădinile, parcările și promenadele pot fi previzualizate prin imagini spectaculoase. Dacă ați visat deja gradina perfectă și spațiul este peste 50 mp2 , suntem gata să v-o arătăm și în 3D.


Referințe de vizualizare 3D


V-ați imaginat deja grădina perfectă? Noi vă ajutăm la proiectare!

Centrul de pavaje vă ajută să proiectați curtea și grădina visurilor Dvs. Pentru a asigura prețuri cât mai avantajoase clienților noștri, nu lucrăm cu tarife fixe de proiectare.

După ce ați trimis echipei noastre datele proiectului, veți fi contactat în maxim 24 de ore de un specialist care vă va ajuta cu informațiile necesare. Veți avea așadar posibilitatea să discutați detaliile specifice proiectului și în același timp beneficiați și de consultanță. 

Astfel ultimul pas este calcularea unui preț exact pentru Dvs.


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.