Despre Noi

Povestea noastră începe în două locații. Prima la Odorheiu Secuiesc cu depoul Salcim Albert fondat în 1994 și al doilea la Corunca, în județul Mureș, cu depoul Bodfar Power format în 2013. Centrul de Pavaje a fost format prin fuziunea celor două firme în 2016.

De la bun început, scopul nostru comun este să oferim clienților noștri materiale de calitate care să reziste timpului și elementelor fără pierderea funcționalității și menținând aspectul estetic.

Pentru noi este important ca clienții noștri să aibă posibilitatea de a alege produsul ideal. De aceea Centrul de pavaje distribuie o gamă deosebit de largă de elemente pentru gradină: mai mult de 200 de feluri de pavaje și 40 de feluri de dale, elemente de trepte, ziduri ornamentale, piatră decorativă și jardiniere de grădină, precum și rigole în categoria A, B, C, D.


Echipa noastră vă așteaptă în showroom-urile din cele două locații, unde vă oferă nu numai consultanță, dar și posibilitatea să vizualizați produsele sau chiar să simțiți pavajele și pietrele expuse sub pasul Dvs. Cu mai mult de 20 de ani de experiență în domeniu vă putem garanta calitate, promptitudine și profesionism
.